За нас

Mywork.bg е българска платформа за юридически отговори на въпроси, свързани с правата на работното място.

Платформата е абсолютно безплатна алтернатива на скъпите юридически консултации. В нея ще намерите решения на най-често срещаните проблеми на работещите – от кандидатстването и приемането на работа, през бременност и майчинство, до напускането, пенсионирането или евентуалното уволнение, както и всички възможности за получаване на обезщетения преди и след това. 

Дигитално, интерактивно и най-вече – на разбираем език, разшифроващ закона, mywork.bg предоставя достъп до основните разпоредби от трудовото законодателство в България.

Чрез “автоматизацията” на законите на разбираем език и използвания механизъм за комуникация, който вие сами управлявате, ще намерите компетентно и проверено решение на своя индивидуален проблем:

  • Много бързо – за по малко от 1 минута
  • Много лесно – с от 3 до 5 клика
  • Много удобно – 24/7 през вашето мобилно устройство, компютър или таблет
  • Анонимно – напълно дискретно
  • Безплатно

Проектът е разработен от д-р Тодор Капитанов – водещ експерт по трудово право в България с над 10-годишен опит в сферата.

Мисията на екипа на mywork.bg е да бъде в помощ на всички работещи български граждани в страната и чужбина, като им осигурява безплатен достъп до трудовоправна информация, която е актуална, компетентна и проверена и касае трудовите права и задължения, както и процедурите за тяхната защита.

Mywork.bg има за цел да увеличи трудовата правна култура на всеки гражданин, като защитава и популяризира правото на достъп до информация на достъпен език. Вярваме, че пълноценните, плодотворни и щастливи работни взаимоотношения стъпват първо на буквата на закона.

Подкрепете каузата ни, като помогнете да я разпространим!

Следвайте ни:
https://www.facebook.com/mywork.bg 

Пишете ни: 
office@mywork.bg